Becutan šampon i kupka 200ml

238.99 RSD

238.99 RSD

Dodaj u korpu
Kupi Sada

Sastav proizvoda je obogaćen kombinacijom neaktivnih supstanci prirodnog porekla i blagog dejstva koje omogućavaju dvostruku namenu proizvoda u celini, prilagođenu potrebama dečije kože i kose. Jedan od sastojaka, glyceryl oleat, pripada grupi biolipida i fiziološki je sastojak kože, a kao sastavni deo ovog proizvoda omogućava održavanje biolipidnog balansa kože i doprinosi poboljšanju njene zaštitne funkcije.
n
nAloe vera ekstrakt deluje umirujuće, štiteći od pojave iritacije i crvenila, a D-pantenol reguliše vlažnost kože i sprečava da se ona suši, istovremeno doprinoseći da kosa bude elastična i sjajna. Ekstrakt pšeničnih klica štiti kožu i utiče na poboljšanje njene mekoće i elastičnosti. Ovaj sastojak ima već dokazano dejstvo i kada je nega kože u pitanju, pšenične klice doprinose jačanju vlakna, omogućavajući da kosa bude glatka, meka i sjajna.
n
nProizvod sadrži i blagi regenerator. Svojim dvostrukim dejstvom, ovaj proizvod omogućava da nega dečije kože i kose bude jednostavna, a pri tome u potpunosti prilagođena njihovim potrebama. Posle kupanja koža će biti nežna i mekana a kosa lepršava i sjajna.